: COVİD-19 pandemi sürecinde evden çalışmaya geçen 20-65 yaş arası bireylerde sezgisel yeme davranışı, depresyon ve beden kütle indeksi arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi (DİLMEN ÖNAL) Haliç Üniversitesi
: Bir kemoterapi ajanı olan paklitakselin kanser kaşeksisi üzerine etkisinin in vitro araştırılması (ÖZLEM AĞIREL) Haliç Üniversitesi
: 0-6 aylık anneden alınan anne sütü örneklerinin mide kanseri hücre hattı üzerindeki etkisinin araştırılması (DEMET BALDIZ) Haliç Üniversitesi
: Özel bir spor merkezine başvuran bireylerde görülen duygusal yeme durumu ve egzersiz bağımlılığı arasındaki ilişkinin araştırılması (ASLIHAN KAÇAR) Haliç Üniversitesi
: Havacıva otu (Alcanna tinctoria L.) etanol ve su özütlerinin akciğer kanseri üzerine etkisinin in vıtro araştırılması (DERYA FİDAN) Haliç Üniversitesi
: Kemoterapik bir ajan olan paklitakselin obezite ile ilişkili genler üzerindeki etkisinin in vitro araştırılması (ÖMER FARUK ÇEKİLMİŞ) Haliç Üniversitesi
: Tip 2 diyabetli bireylerin omega 3 tüketim durumunun kan lipidleri üzerine etkisi (KÜBRA MAY DOĞAN) Haliç Üniversitesi
: Obez olan ve obez olmayan bireylerde hedonik açlık durumlarını etkileyen faktörlerin incelenmesi (FEYZA KILIÇ) Haliç Üniversitesi
: İrritable bağırsak sendromu olan hastalarda fodmap diyetinin yaşam kalitesi ve semptomatik etkilerinin incelenmesi (SEDEF TAMCI) Haliç Üniversitesi
: Yetişkin bireylerin hedonik açlık durumlarının, uyku kalitesi ve beden kütle indeksi (BKI) düzeyleri ile ilişkisinin değerlendirilmesi (HATİCE GÖK) Haliç Üniversitesi
: Vardiyalı ve vardiyasız çalışan bireylerde yeme bağımlılığı ile uyku kalitesi arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi (SUDE KARAKURT) Haliç Üniversitesi
: Tip 2 diyabetli bireylerin kullandıkları alternatif tedavi yöntemlerinin beslenme alışkanlıkları ve özbakımları üzerine etkilerinin incelenmesi (DİLANUR SÖNMEZ) Haliç Üniversitesi
: Down sendromlu bireylere bakım veren kişilerin beslenme bilgi düzeylerinin ve sağlıklı beslenme tutumlarına etkilerinin incelenmesi (ÇINAR DEMİR AKYILDIZ) Haliç Üniversitesi
: İNSÜLİN DİRENCİ OLAN KİŞİLERDE ARALIKLI ORUÇ VE ELİMİNASYON DİYETİNİN BAZI KAN PARAMETRELERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI (BÜŞRA TOYGA) Haliç Üniversitesi
: İnsülin direnci olan kişilerde aralıklı oruç ve eliminasyon diyetinin bazı kan parametreleri üzerindeki etkisinin araştırılması (BÜŞRA TOYGA) Haliç Üniversitesi
: Akne vulgarisli bireylerde glutensiz-kazeinsiz diyetin yaşam kalitesi ve akne oluşumu üzerine etkisi (EYÜP CAN ÖZBAHAR) Haliç Üniversitesi
: Obez bireylerde hedonik açlık durumunun obezite farkındalığı ve besin değişim süreci ile ilişkisi (SEZEN ÇETİNKAYA EREN) Haliç Üniversitesi
: Akut Egzersizde Hindiba Kahve Tüketiminin Egzersiz Performansı ve Metabolizma Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi (FATMA ÖZSEL ÖZCAN ARAÇ) Haliç Üniversitesi
: Adölesan dönem sporcuların beslenme alışkanlıkları ile yeme bozukluğu arasındaki ilişkinin açıklanması (İREM ÇELİK) Haliç Üniversitesi
: Gebelikte ve emzirme döneminde geleneksel beslenme yaklaşımlarının değerlendirilmesi (ZEYNEP EKİCİ DEMİRPENÇE) Haliç Üniversitesi
: Altyapı futbolcularının beslenme bilgi düzeyi, müsabaka süreci enerji alımları ve vücut kompozisyonları arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi (FERDA KARABURUN) Haliç Üniversitesi
: Gastrointestinal sistem kanserli hastalarda immünonütrisyonun beslenme duruma etkisinin araştırması (NAZAN SÖKMEN) Haliç Üniversitesi